Hoefa - Services

Autoglasservice

De juiste plaatsing van een autoruit bepaalt mede de veiligheid van de carrosserie en de werking van de airbag. Laat een beschadigde autoruit daarom vervangen door een erkend specialist. Hoefa Exclusive Car Products is Vastned gecertificeerd voor autoglas. Alle typen voorruiten zijn uit voorraad leverbaar. Bovendien kunnen wij voor u de schade afhandelen met de verzekeringsmaatschappij. Uiteraard ontvangt u bij ons een interessante korting op uw eigen risico.

Schuif- vouw en zonnedaken


Hoefa Exclusive Car Products levert en monteert schuifdaken van het kwaliteitsmerk Webasto. Op deze daken heeft u maar liefst drie jaar garantie! Binnen de garantieperiode verzorgen wij kosteloos preventief onderhoud van het schuifdak en de montage.

Verhuur sneeuwkettingen en bagageboxen


Rust uw auto tijdens de skivakantie uit met extra veiligheid en comfort. Hoefa Exclusive Car Products verhuurt speciale sneeuwkettingen voor diverse autotypen. Tevens huurt u bij ons een bagagebox voor uw ski uitrusting. Wij geven u een persoonlijke instructie voor de montage, of monteren voor u dakdragers en bagagebox.

Taxiapparatuur

Hoefa Exclusive Car Products is erkend inbouwstation voor taxiapparatuur. Wij leveren en monteren onder andere terminals, taximeters, GPS navigatiesystemen en daklichten van Taxitronic, marktleider in geavanceerde elektronica voor personenvervoer.

Autotelefoon


Hoefa Exclusive Car Products levert en verzorgt de inbouw van alle typen autotelefoons, car-kits en bijbehorende accessoires. Voor het afsluiten van abonnementen zijn wij dealer van Talkline en Debitel.

Auto Glas Service

Auto Glas Service

» Meer informatie
Hoefa Exclusive Car Products

Exclusive Car Products

» Meer informatie