Haal- en brengservice

Vervangend vervoer

Kinderspeelhoek

Hoefa in De Meern is aangesloten bij 123RUIT, wat betekent dat wij beschikken over uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van autoruitenherstel. 123RUIT staat bekend om zijn strenge kwaliteitsstandaarden en uitmuntende reparatietechnieken. Door onze aansluiting bij 123RUIT kunt u erop vertrouwen dat uw autoruit hersteld wordt met de grootst mogelijke zorg en vakmanschap.

Schakel onze experts in

Professionele diensten als partner van 123RUIT

Het is van cruciaal belang om uw autoruit te laten repareren door een specialist die is aangesloten bij 123RUIT. 123RUIT is een gerenommeerd netwerk van specialisten, die professioneel autoruiten repareren en vervangen. Als partner van 123RUIT, volgen wij de hoogste standaarden in de branche, wat u de garantie biedt dat uw reparatie professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd. Onze diensten variëren van het repareren van een sterretje tot het volledig vervangen van uw autoruit, waarbij altijd gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en technieken. Dit zorgt ervoor dat uw autoruit niet alleen gerepareerd wordt, maar ook dat de levensduur ervan wordt verlengd. Bovendien staat onze garage bekend om onze snelle service, waardoor u niet lang hoeft te wachten en snel weer veilig de weg op kunt.

Over autobedrijf Hoefa

Over autobedrijf Hoefa

Haal- en brengservice

Gratis WiFi werkplek

Kinderspeelhoek

Vervangend vervoer

Gratis koffie en thee

Maak nu uw afspraak bij onze specialisten

Het is tijd om actie te ondernemen voor de veiligheid van uw auto. Wacht niet langer en plan vandaag nog uw apk in bij onze garage. Ons team van deskundige monteurs staat klaar om uw auto grondig te inspecteren en ervoor te zorgen dat deze in topconditie blijft. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Afspraak maken?

 

U kunt ook bij ons terecht voor

Trekhaak montage

Voor het professioneel trekken of dragen van je caravan of fietsendrager kun je bij Hoefa terecht voor een professioneel gemonteerde trekhaak.

Wiesmann reparateur

Wij hebben inmiddels ruim 20 Wiesmann auto’s bij ons in onderhoud van de MF25 tot aan de MF5. Hoefa is erkend reparateur van Wiesmann in Nederland.

Wat onze klanten zeggen

9.7

39 beoordelingen in de laatste 12 maanden 100% beveelt ons aan

Bekijk meer

Danny Ruland
Utrecht

Fijn contact gehad en doordat er veel vakkennis is was het snel duidelijk welke onderdelen ik nodig had. Sowieso een aanrader om hier met al je Klassieke Peugeot vragen te komen aangezien ze officieel verdeler zijn van "Klassieke" Peugeot onderdelen.

10

Anne Schraagen
de Meern

Mijn vriend heeft hier de trekhaak op zijn auto laten zetten. Hier was hij heel erg tevreden over waardoor ik destijds ook over ben gestapt naar Hoefa. Hele vriendelijke mensen, eerlijke prijzen, je kan snel terecht en ze denken met je mee. Kortom: echt een aanrader!

10

Ronald Rietveld
Amsterdam

Bij Hoefa word ik altijd goed geholpen. Het personeel is zeer ter zaken kundig en het personeel is zelf ook liefhebber van alles wat met auto's te maken heeft. Afspraak is afspraak en ze denken graag met de klant mee.                                                                 .          

10