Haal- en brengservice

Vervangend vervoer

Kinderspeelhoek

Voor eigenaren van een Wiesmann is het vinden van de juiste verzorging en onderhoud essentieel. Bij Hoefa in De Meern specialiseren we ons in het leveren van topkwaliteit diensten voor uw Wiesmann-auto. Of het nu gaat om routineonderhoud of gespecialiseerde reparaties, wij zorgen ervoor dat uw Wiesmann optimaal functioneert. Onze ervaring en kennis over Wiesmann-auto's stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en uw voertuig in perfecte staat te houden.

Schakel onze experts in

Onderhoud aan een Wiesmann: alles wat uw auto nodig heeft

Het onderhouden van uw Wiesmann vereist vakmanschap en precisie. Bij ons vindt u de expertise die nodig is voor zowel regulier als gespecialiseerd onderhoud van uw Wiesmann. Ons team heeft jarenlange ervaring met Wiesmann-onderhoud, waardoor we hoogwaardig auto-onderhoud kunnen garanderen. Of u nu een grote beurt nodig heeft of kleine reparaties wilt laten uitvoeren, wij zorgen ervoor dat uw Wiesmann in topconditie blijft.

Ruitenreparatie voor uw Wiesmann-auto

Een Wiesmann-auto verdient de beste zorg, ook als het gaat om autoruiten. Een sterretje of barst in de ruit van uw Wiesmann kan het rijplezier en de veiligheid verminderen. Onze specialisten hebben veel ervaring met autoruitenreparatie bij verschillende Wiesmann-auto’s. Wij zorgen ervoor dat elke reparatie van een sterretje of andere schade met de grootste zorg en precisie wordt uitgevoerd, zodat uw Wiesmann er weer als nieuw uitziet.

Over autobedrijf Hoefa

Haal- en brengservice

Gratis WiFi werkplek

Kinderspeelhoek

Vervangend vervoer

Gratis koffie en thee

Maak uw afspraak voor onderhoud aan uw auto

Bent u klaar om uw Wiesmann de zorg te geven die het verdient? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Bij onze garage bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaand onderhoud en reparaties voor uw Wiesmann. En mocht u eigenaar zijn van een Citroën of een ander automerk, weet dan dat u ook voor deze auto’s bij ons terecht kunt voor onderhoud en reparaties. Hoefa staat klaar om u te helpen met al uw auto-onderhoudsbehoeften.

Afspraak maken?

 

U kunt ook bij ons terecht voor

Trekhaak montage

Voor het professioneel trekken of dragen van je caravan of fietsendrager kun je bij Hoefa terecht voor een professioneel gemonteerde trekhaak.

Wiesmann reparateur

Wij hebben inmiddels ruim 20 Wiesmann auto’s bij ons in onderhoud van de MF25 tot aan de MF5. Hoefa is erkend reparateur van Wiesmann in Nederland.

Wat onze klanten zeggen

9.7

39 beoordelingen in de laatste 12 maanden 100% beveelt ons aan

Bekijk meer

Danny Ruland
Utrecht

Fijn contact gehad en doordat er veel vakkennis is was het snel duidelijk welke onderdelen ik nodig had. Sowieso een aanrader om hier met al je Klassieke Peugeot vragen te komen aangezien ze officieel verdeler zijn van "Klassieke" Peugeot onderdelen.

10

Anne Schraagen
de Meern

Mijn vriend heeft hier de trekhaak op zijn auto laten zetten. Hier was hij heel erg tevreden over waardoor ik destijds ook over ben gestapt naar Hoefa. Hele vriendelijke mensen, eerlijke prijzen, je kan snel terecht en ze denken met je mee. Kortom: echt een aanrader!

10

Ronald Rietveld
Amsterdam

Bij Hoefa word ik altijd goed geholpen. Het personeel is zeer ter zaken kundig en het personeel is zelf ook liefhebber van alles wat met auto's te maken heeft. Afspraak is afspraak en ze denken graag met de klant mee.                                                                 .          

10