Hoefa 123RUIT.nl

Hoefa is deelnemer van 123RUIT.nl. Hét adres voor alle soorten autoruitschade waar de kracht van regionale autoruitspecialisten landelijk gebundeld is!

123RUIT.nl is de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland. Door onze samenwerking zijn wij in staat om ons lokale vakmanschap te combineren met een landelijke dekking, één aanspreekpunt en een geheel geautomatiseerd facturatieproces. In heel Nederland staan gemotiveerde ondernemers voor u klaar om uw ruitschade goed en snel te verhelpen. Collega’s die net als wij gespecialiseerd zijn in reparatie en vervanging van alle voorkomende ruiten. Van oldtimer tot Tesla en van vrachtwagen tot camper. 

Alle 123RUIT.nl deelnemers zijn geselecteerd op basis van strenge criteria, zijn aangesloten bij FOCWA en/of BOVAG en hebben een MVO keurmerk. Alles om u de zekerheid van kwalitatief hoogstaand vakwerk te bieden!!

Specialist en zelfstandig ondernemer, een basis die voor zeer tevreden klanten zorgt.

Autoruiten repareren

Met onze moderne apparatuur repareren wij alle soorten ruitschades aan personen- en bedrijfsauto’s, dit is meestal voor u nog gratis ook! De meeste beschadigingen, tot een doorsnede van 3 cm, kunnen bij ons perfect gerepareerd worden. Snelle autoruit reparatie is noodzakelijk omdat een sterretje door temperatuurwisselingen snel een barst kan worden. Ook moet rekening worden gehouden met de veiligheidsrisico’s, omdat autoruiten in de meeste auto’s bijdragen aan de stevigheid van de (kooi) constructie.

Ruit vervangen

Het juist plaatsen van een autoruit is een technisch complexe klus welke van invloed is op de stijfheid van de carrosserie en de veilige werking van de airbags. Laat daarom altijd uw beschadigde autoruit herstellen of vervangen door een erkend bovag autoruit schade specialist.

Wij hebben de kennis, ervaring en specialistische gereedschappen om uw autoruit snel en goed te vervangen en te kalibreren. Wist u dat u niet verplicht bent uw autoruitschade te laten herstellen bij die bedrijven welke vermeld staan op uw groene kaart! Wij zijn aangesloten bij 123ruit.nlGlasgarant en Bovag ruitschade.

Bij autoruit schade, sterbreuk herstel of noodzakelijke vervanging van uw autoruit, belt u ons 24/7. Wij checken dan meteen uw verzekeringspolis zodat u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan! APK; heeft u een scheur in uw voorruit welke het zicht niet belemmerd en niet vertakt is dan is dit geen APK afkeur. Wij adviseren u echter wel deze schade aan uw voorruit te laten herstellen.

 

 

Als auto specialist kunnen we ook uw old/ young timer van nieuwe ruiten voorzien…(mits nog verkrijgbaar). Het afgelopen jaar hebben wij al diverse mooie auto’s van een nieuwe ruit mogen voorzien.

hoefaglas
Ook vrachtwagens worden door ons van een nieuwe voorruit voorzien.
Deze Ford Mustang heeft nieuwe chrome lijsten gekregen. Hiervoor moesten we de voor en achterruit de-monteren en opnieuw monteren. Leuk werk en de Mustang schittert weer!