Hoefa Exclusive Car Products

Uw kunt bij Hoefa Exclusive Car Products terecht voor verschillende Exclusive Car Products.

Exclusive Car Products beslaan eigenlijk alle producten en diensten die anders zijn dan de standaard onderhoudsklussen aan uw auto.

Bij Hoefa werken monteurs met liefde voor auto’s. Zij kunnen uw auto poetsen/ polijsten, uw bekleding van uw oldtimer een opfrisbeurt geven of we kunnen nieuwe bekleding leveren. Een nieuw dak op uw cabrio nodig? Geen probleem, bel ons en wij vertellen wat we voor u kunnen betekenen.

Car- tuning, een carkit inbouwen, een deukje uit uw auto halen, een trekhaak monteren. Alles wat afwijkt van de ‘normale’ klussen zien wij als een uitdaging!

Bel ons of kom langs en wij denken met u mee!

 • Auto elektronica

  Hoefa Exclusive Car Products biedt u de nieuwste ontwikkelingen in auto elektronica. Wij leveren en monteren de meest innovatieve systemen voor navigatie, cruise control, autoalarm, radardetectie en park distance control. Uiteraard vindt u bij ons uitsluitend systemen van merken die staan voor hoogwaardige kwaliteit.

 • Banden

  Een band monteren op een velg vereist speciale apparatuur en kunde, Hoefa Exclusive Car Product heeft een speciale banden monteer- en balanceerapparaat tot 26 inch velgen en levert en monteert zowel winter- als zomerbanden. Voor €175,- wisselen we twee keer per jaar uw banden en slaan we ze ook op. Neem contact op met ons voor een goed advies.

 • Winterbanden

  Bij temperaturen van 7 graden Celsius of lager gaan winterbanden beter presteren dan de zomerbanden. Doordat de winterbanden soepel blijven resulteert dit in betere grip en een comfortabele wegligging. Een hardere band (zoals een zomerband) zal slechter op een nat of besneeuwd wegdek presteren en eerder het contact met de weg verliezen waardoor u de macht over het stuur kunt verliezen. Ook bij ijzel presteren de winterbanden beter. Zorg dat u goed voorbereid de winter in gaat door op tijd winterbanden aan te schaffen.

 • Comfort kachels

  Gun uzelf het comfort van een voorverwarmde auto. Zeker in de winter is dit ideaal. Nooit meer krabben van uw autoruiten! Uw auto is startklaar bij elke weersomstandigheid. Zelf geniet u direct van een aangenaam verwarmd interieur. Hoefa Exclusive Car Products levert en monteert doordachte voorverwarmingssystemen van Webasto.

 • Wiesmann

  De Wiesmann is dé sportwagen met een individuele karakteristieke uitstraling, een stijl en perfectie van unieke klasse gecombineerd met kracht en pure sportiviteit. Als u op zoek bent naar design en rijplezier in de perfecte auto, hoeft u niet verder te kijken dan de Wiesmann! Hoefa Exclusive Car Products voor maximale service en individuele aandacht