Hoefa Exclusive Car Products

Uw kunt bij Hoefa Exclusive Car Products terecht voor verschillende Exclusive Car Products. Bel ons en wij informeren u over de mogelijkheden.

 • Auto elektronica

  Hoefa Exclusive Car Products biedt u de nieuwste ontwikkelingen in auto elektronica. Wij leveren en monteren de meest innovatieve systemen voor navigatie, cruise control, autoalarm, radardetectie en park distance control. Uiteraard vindt u bij ons uitsluitend systemen van merken die staan voor hoogwaardige kwaliteit.

 • Banden

  Een band monteren op een velg vereist speciale apparatuur en kunde, Hoefa Exclusive Car Product heeft een speciale banden monteer- en balanceerapparaat tot 26 inch velgen en levert en monteert zowel winter- als zomerbanden. Voor €175,- wisselen we twee keer per jaar uw banden en slaan we ze ook op. Neem contact op met ons voor een goed advies.

 • Winterbanden

  Bij temperaturen van 7 graden Celsius of lager gaan winterbanden beter presteren dan de zomerbanden. Doordat de winterbanden soepel blijven resulteert dit in betere grip en een comfortabele wegligging. Een hardere band (zoals een zomerband) zal slechter op een nat of besneeuwd wegdek presteren en eerder het contact met de weg verliezen waardoor u de macht over het stuur kunt verliezen. Ook bij ijzel presteren de winterbanden beter. Zorg dat u goed voorbereid de winter in gaat door op tijd winterbanden aan te schaffen.

 • Zonne- en schuifdaken

  Hoefa Exclusive Car Products levert en monteert schuifdaken van het kwaliteitsmerk Webasto. Op deze daken heeft u maar liefst drie jaar garantie! Binnen de garantieperiode verzorgen wij kosteloos preventief onderhoud van het schuifdak en de montage.

 • Comfort kachels

  Gun uzelf het comfort van een voorverwarmde auto. Zeker in de winter is dit ideaal. Nooit meer krabben van uw autoruiten! Uw auto is startklaar bij elke weersomstandigheid. Zelf geniet u direct van een aangenaam verwarmd interieur. Hoefa Exclusive Car Products levert en monteert doordachte voorverwarmingssystemen van Webasto.

 • Wiesmann

  De Wiesmann is dé sportwagen met een individuele karakteristieke uitstraling, een stijl en perfectie van unieke klasse gecombineerd met kracht en pure sportiviteit. Als u op zoek bent naar design en rijplezier in de perfecte auto, hoeft u niet verder te kijken dan de Wiesmann! Hoefa Exclusive Car Products voor maximale service en individuele aandacht