Hoefa smartrepair

Hoefa heeft een specialist in huis die opgeleid is om uw auto de liefde en zorg te geven die het nodig heeft om te stralen. Smart repair is eigenlijk niets anders als het slim repareren van kleine beschadigingen zonder deze onderdelen gelijk te hoeven vervangen of te schuren, polijsten en spuiten. Kleine deukjes of hagelschades kunnen doormiddel van de uitdeuken zonder spuiten techniek heel mooi verwijderd worden.

U heeft een prachtige auto, en dan zit er ineens zo’n vervelend deukje in uw deur….

De buurman heeft per ongeluk een kras op de zijkant van uw auto achtergelaten. Deze kleine schades zijn vaak heel makkelijk te maken via Smart Repair. Jeroen is gespecialiseerd restyler. Dit betekent dat hij uw auto zonder spuiten of stukken te vervangen kan maken. Hij heeft hiervoor speciaal gereedschap om de de deuk ‘terug te deuken’ of om de kras weg te poetsen en te polijsten. Hij schuurt dan een minimaal laagje van de lak weg waardoor de kras verdwijnt. Daarna gaat hij er met een polijst machine overheen om de lak weer glad en glanzend te maken.

Ook voor mensen met een lease auto is dit een hele interessante manier van repareren, want als je je auto gaat inleveren bij de lease maatschappij hoef je geen boete te betalen voor eventuele schades.

Het laten maken van een deukje of kras is veel goedkoper dan als je de auto met schade inlevert bij de lease maatschappij.

Poetsen/ polijsten

Wij zijn gespecialiseerd in het opknappen van oldtimers en hobby auto’s. De lak van zo’n oude auto moet goed onderhouden worden. Daarvoor kun je bij Hoefa je auto laten poetsen en polijsten met speciale middelen, waardoor je auto er weer uitziet als nieuw. Ook leren bekleding kan een opfrisbeurt krijgen en als er bekleding stuk is kunnen wij dit voor u repareren of vervangen.

Bel of kom langs voor een prijsopgave

Wij helpen u graag uw droom auto weer helemaal tip top te krijgen. Kom langs met uw auto en dan kijken en denken we met u mee wat uw auto nodig heeft!