Je hebt een nieuwe caravan of aanhangwagentje gekocht en wil die graag trekken achter je auto. Je wilt graag wat vaker gaan fietsen en dan iets verder dan alleen in je woonplaats. Daarvoor is het toch handig als je een fietsendrager achter je auto kunt monteren.

Trekhaakcentrum Hoefa, de Meern

Voor het professioneel trekken of dragen van je caravan of fietsendragen kun je bij Hoefa terecht voor een professioneel gemonteerde trekhaak.

Door je trekhaak te laten monteren bij Hoefa, De Meern ben je verzekerd van service en een levenslange garantie op de montage.

Wij zijn aangesloten bij http://www.trekhaakcentrum.nl

Trekhaakcentrum.nl staat garant voor kwaliteit, service en gegarandeerd de beste prijs. Door je trekhaak bij Hoefa de Meern te laten monteren weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Je vult via de website https://www.trekhaakcentrum.nl/vestiging/de-meern de gegevens van je auto in en je kunt rechtstreeks bestellen. Je geeft aan welke dag de montage je het beste uitkomt en voilá geregeld. De onderdelen worden bij ons geleverd.

Als uw auto bij ons voor een trekhaakmontage komt via trekhaakcentrum.nl heeft u recht op een gratis leenauto. Het lenen van de auto is gratis. Er zit een eigen risico op de auto van €500,- deze kunt u aan de balie voor €7,50 afkopen.

Wij zullen als u terug komt een km vergoeding rekenen van €0,19 per gereden km.

Welke trekhaak is geschikt voor uw gebruik en voertuig?

  • Bij een trekhaak zijn er verschillende systemen mogelijk en kunt u kiezen uit een vaste, afneembare of wegklapbare trekhaak.
  • – Een vaste trekhaak is het meest voordelig en gebruiksvriendelijk.
  • – Een afneembare trekhaak wordt veelal gekozen vanwege de onzichtbaarheid van het systeem indien de kogel niet is bevestigd aan de auto.
  • – Bij een wegklapbare trekhaak blijft de kogelstang altijd aan de auto verbonden maar kan de trekhaak uit het zicht, onder de auto, worden weggedraaid.

Fietsendragers, verloopstekkers, adapters en kentekenplaten

Bij trekhaakcentrum Hoefa, De Meern vindt u allerlei handige accesoires zoals verloopstekkers, stekkerdozen adapters en trekhaakbeschermdoppen. Bel of mail even van te voren zodat we de juiste stekker of adapter voor uw auto kunnen bestellen.

Reparatie en ombouwen kabelsets

Naast montage van trekhaak- en kabelsets kunt u ook bij ons terecht voor een reparatie aan een defecte stekkerdoos en/ of het ombouwen van een 7-polige naar een 13 polige kabelset.

We zien u graag voor de montage van uw trekhaak bij Hoefa. De koffie staat voor u klaar!

Bekijk hieronder alle stappen tijdens een trekhaakmontage