Erkend reparateur van Wiesmann

Stijl en perfectie van unieke klasse. De kenner kiest een Wiesmann, de sportwagen met een eigen signatuur. Custom made in Duitsland door het Wiesmann team. Hoefa is erkend reparateur van Wiesmann in Nederland. Tevens monteren wij Wiesmann Hardtops.

Wij hebben inmiddels ruim 20 Wiesmann auto’s bij ons in onderhoud van de MF25 tot aan de MF5. Met interesse kijken we uit naar nieuws over het nieuwe prototype wat in de maak is in Duitsland.

Wiesmann Nieuws:

Update 03-09-2019: Door een liefhebber met ons gedeeld: een stapje dichterbij de onthulling of zoet houdertje? We worden nog in spanning gehouden door Mr Roheen Berry! Inmiddels is de onthulling uitgesteld naar 2020 in Dülmen ( Echt waar?). Zie hier het originele kranten artikel en een foto waarvan de contouren van de nieuwe Wiesmann te zien zijn..

Op je beste school Duits..
Nieuwe Wiesmann van 2019?

MEETUP 2019:

Hieronder een impressie, genomen op een door ons georganiseerde Wiesmann Meet up 11 Mei 2019.  Credits: Jako Markus Fotografie

In het najaar zullen wij weer een evenement organiseren, de details hiervan zullen we bijtijds communiceren. Wiesmann onderhoud nodig? bel ons of kom langs, centraal gelegen nabij Utrecht, en wij denken met u mee!