Haal- en brengservice

Vervangend vervoer

Kinderspeelhoek

Het laten uitvoeren van een APK (Algemene Periodieke Keuring) in De Meern is cruciaal voor het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto. Bij Hoefa begrijpen we dat uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel; het is een onmisbaar onderdeel van uw dagelijks leven. Een tijdige apk zorgt ervoor dat uw auto voldoet aan alle wettelijke veiligheids- en milieueisen, waardoor u met een gerust hart de weg op kunt.

Schakel onze experts in​

Het belang van een apk

Het belang van een apk laten uitvoeren kan niet genoeg benadrukt worden. Tijdens de apk wordt uw auto op cruciale veiligheids- en milieupunten geïnspecteerd. Dit helpt niet alleen bij het voorkomen van gevaarlijke situaties op de weg, maar het zorgt er ook voor dat eventuele gebreken vroegtijdig worden ontdekt. Mocht er tijdens de apk blijken dat er gebreken zijn aan uw auto, dan staan onze specialisten klaar om direct professioneel auto-onderhoud uit te voeren. Van een eenvoudige reparatie tot een grote beurt, u kunt vertrouwen op onze expertise.

Over autobedrijf Hoefa

Over autobedrijf Hoefa

Haal- en brengservice

Gratis WiFi werkplek

Kinderspeelhoek

Vervangend vervoer

Gratis koffie en thee

Maak nu uw afspraak bij onze specialisten

Het is tijd om actie te ondernemen voor de veiligheid van uw auto. Wacht niet langer en plan vandaag nog uw apk in bij onze garage. Ons team van deskundige monteurs staat klaar om uw auto grondig te inspecteren en ervoor te zorgen dat deze in topconditie blijft. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Afspraak maken?

 

U kunt ook bij ons terecht voor

Trekhaak montage

Voor het professioneel trekken of dragen van je caravan of fietsendrager kun je bij Hoefa terecht voor een professioneel gemonteerde trekhaak.

Wiesmann reparateur

Wij hebben inmiddels ruim 20 Wiesmann auto’s bij ons in onderhoud van de MF25 tot aan de MF5. Hoefa is erkend reparateur van Wiesmann in Nederland.

Wat onze klanten zeggen

9.7

39 beoordelingen in de laatste 12 maanden 100% beveelt ons aan

Bekijk meer

Danny Ruland
Utrecht

Fijn contact gehad en doordat er veel vakkennis is was het snel duidelijk welke onderdelen ik nodig had. Sowieso een aanrader om hier met al je Klassieke Peugeot vragen te komen aangezien ze officieel verdeler zijn van "Klassieke" Peugeot onderdelen.

10

Anne Schraagen
de Meern

Mijn vriend heeft hier de trekhaak op zijn auto laten zetten. Hier was hij heel erg tevreden over waardoor ik destijds ook over ben gestapt naar Hoefa. Hele vriendelijke mensen, eerlijke prijzen, je kan snel terecht en ze denken met je mee. Kortom: echt een aanrader!

10

Ronald Rietveld
Amsterdam

Bij Hoefa word ik altijd goed geholpen. Het personeel is zeer ter zaken kundig en het personeel is zelf ook liefhebber van alles wat met auto's te maken heeft. Afspraak is afspraak en ze denken graag met de klant mee.                                                                 .          

10