Bent u op zoek naar een specialist in autoruitenreparatie in de buurt van Utrecht of wilt u uw autoruit compleet laten vervangen? De specialisten van Hoefa in De Meern staan voor u klaar met professionele autoglasreparatie zodat u uw autoruit snel kunt laten herstellen. Met onze voorruitreparatie gaat nu snel weer veilig de weg op.

Professionele autoruitenreparatie

Hoefa is deelnemer van 123RUIT, een professioneel landelijk netwerk van specialisten in autoruitenreparatie. Het is hét adres voor alle soorten autoruitschade waar de kracht van regionale specialisten in autoruitreparatie landelijk gebundeld is!

Dit netwerk is de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland. Door onze samenwerking zijn wij in staat om ons lokale vakmanschap te combineren met een landelijke dekking, één aanspreekpunt en een geheel geautomatiseerd facturatieproces. In heel Nederland staan gemotiveerde ondernemers voor u klaar om uw ruitschade goed en snel te verhelpen met vakkundige autoreuitenreparatie. Collega’s die net als wij gespecialiseerd zijn in reparatie en vervanging van alle voorkomende ruiten. Van oldtimer tot Tesla en van vrachtwagen tot camper.

Autoglasreparatie

Met onze moderne apparatuur repareren wij alle soorten ruitschades aan personen- en bedrijfsauto’s. Deze autoruitreparatie is meestal voor u nog gratis ook. De meeste beschadigingen, tot een doorsnede van 3 cm, kunnen met onze voorruitreparatie perfect gerepareerd worden. Snelle autoruitreparatie is noodzakelijk omdat een sterretje in uw ruit door temperatuurwisselingen snel een barst kan worden. Ook moet rekening worden gehouden met de veiligheidsrisico’s, omdat autoruiten in de meeste auto’s bijdragen aan de stevigheid van de (kooi) constructie.

Autoruit vervangen

Het juist plaatsen van een autoruit is een technisch complexe klus welke van invloed is op de stijfheid van de carrosserie en de veilige werking van de airbags. Laat daarom altijd uw beschadigde autoruit herstellen of vervangen door een erkend autoruitschadespecialist van ons autobedrijf.

Wij hebben de kennis, ervaring en specialistische gereedschappen om uw autoruit snel en goed te vervangen en te kalibreren. Wist u dat u niet verplicht bent uw autoruitschade te laten herstellen bij die bedrijven welke vermeld staan op uw groene kaart?

Bij autoruitschade, sterbreuk herstel of noodzakelijke vervanging van uw autoruit, belt u ons 24/7. Wij controleren dan meteen uw verzekeringspolis zodat u na uw voorruitreparatie niet voor vervelende verassingen komt te staan! APK; heeft u een scheur in uw voorruit welke het zicht niet belemmerd en niet vertakt is dan is dit geen apk afkeur. Wij adviseren u echter wel deze schade aan uw voorruit te laten herstellen.

Kom gerust bij ons langs voor autoglasreparatie

Kom langs bij onze garage voor een professionele autoruitenreparatie. Onze specialisten zorgen ervoor dat u veilig wegrijdt na een snelle voorruitreparatie. U kunt bij ons naast autoruitreparatie ook terecht voor andere diensten, zoals het monteren van een trekhaak. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze autoglasreparatie.

Afspraak maken?

Afspraak maken?

 

Wat klanten vertellen over onze autoruitspecialisten:

Je dag is natuurlijk verpest als in de nacht je autoruiten zijn ingeslagen en de radio/navigatie bruut is gestolen, maar de glimlach keert snel terug als de vriendelijke vakmensen van Hoefa je helpen. Wat bij Carglass, Kwikfit en verschillende andere (door de verzekering aanbevolen) schadebedrijven niet lukte, dat kreeg Hoefa wél voorelkaar: Binnen een dag de voorruit en een zijruit vervangen! Zonder afspraak, in één keer en dus zonder noodruit. Bovendien mocht ik een vervangende auto of een fiets meenemen en was mijn auto aan het eind van de middag weer tiptop in orde. Daar houd ik van. Lang leve de kleine zelfstandige die zijn werk met liefde doet en de klant echt voorop stelt

.
Jan Rein Hettinga

Goede service. Duidelijke afspraken. Normale prijzen. Gewoon goed voor elkaar..
Achterruit van mijn VW Touran super snel vervangen. Was amper thuis en alweer een telefoontje dat het voor elkaar was

.
Kres
Vervangen voorruit Honda Civic
Een zeer professioneel bedrijf waar netjes gewerkt word.
Zeer vakkundig te werk gegaan, alles zoals het hoort.
Een aanrader bij ruit reparaties!

Kite Freak