Hoefa is deelnemer van 123RUIT.nl, een professioneel landelijk netwerk van autoruit reparatie specialisten. Het is hét adres voor alle soorten autoruitschade waar de kracht van regionale autoruitspecialisten landelijk gebundeld is!

123RUIT.nl is de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland. Door onze samenwerking zijn wij in staat om ons lokale vakmanschap te combineren met een landelijke dekking, één aanspreekpunt en een geheel geautomatiseerd facturatieproces. In heel Nederland staan gemotiveerde ondernemers voor u klaar om uw ruitschade goed en snel te verhelpen. Collega’s die net als wij gespecialiseerd zijn in reparatie en vervanging van alle voorkomende ruiten. Van oldtimer tot Tesla en van vrachtwagen tot camper. 

Alle 123RUIT.nl deelnemers zijn geselecteerd op basis van strenge criteria, zijn aangesloten bij FOCWA en/of BOVAG en hebben een MVO keurmerk. Alles om u de zekerheid van kwalitatief hoogstaand vakwerk te bieden!

Autoglas reparatie

Met onze moderne apparatuur repareren wij alle soorten ruitschades aan personen- en bedrijfsauto’s, dit is meestal voor u nog gratis ook. De meeste beschadigingen, tot een doorsnede van 3 cm, kunnen bij ons perfect gerepareerd worden. Snelle autoruit reparatie is noodzakelijk omdat een sterretje door temperatuurwisselingen snel een barst kan worden. Ook moet rekening worden gehouden met de veiligheidsrisico’s, omdat autoruiten in de meeste auto’s bijdragen aan de stevigheid van de (kooi) constructie.

Ruit vervangen

Het juist plaatsen van een autoruit is een technisch complexe klus welke van invloed is op de stijfheid van de carrosserie en de veilige werking van de airbags. Laat daarom altijd uw beschadigde autoruit herstellen of vervangen door een erkend bovag autoruit schade specialist.

Wij hebben de kennis, ervaring en specialistische gereedschappen om uw autoruit snel en goed te vervangen en te kalibreren. Wist u dat u niet verplicht bent uw autoruitschade te laten herstellen bij die bedrijven welke vermeld staan op uw groene kaart! Wij zijn aangesloten bij 123ruit.nl, Glasgarant en Bovag ruitschade.

Bij autoruit schade, sterbreuk herstel of noodzakelijke vervanging van uw autoruit, belt u ons 24/7. Wij checken dan meteen uw verzekeringspolis zodat u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan! APK; heeft u een scheur in uw voorruit welke het zicht niet belemmerd en niet vertakt is dan is dit geen APK afkeur. Wij adviseren u echter wel deze schade aan uw voorruit te laten herstellen.

 

Afspraak maken?

Afspraak maken?

 

Wat klanten vertellen over onze autoruitspecialisten:

Je dag is natuurlijk verpest als in de nacht je autoruiten zijn ingeslagen en de radio/navigatie bruut is gestolen, maar de glimlach keert snel terug als de vriendelijke vakmensen van Hoefa je helpen. Wat bij Carglass, Kwikfit en verschillende andere (door de verzekering aanbevolen) schadebedrijven niet lukte, dat kreeg Hoefa wél voorelkaar: Binnen een dag de voorruit en een zijruit vervangen! Zonder afspraak, in één keer en dus zonder noodruit. Bovendien mocht ik een vervangende auto of een fiets meenemen en was mijn auto aan het eind van de middag weer tiptop in orde. Daar houd ik van. Lang leve de kleine zelfstandige die zijn werk met liefde doet en de klant echt voorop stelt

.
Jan Rein Hettinga

Goede service. Duidelijke afspraken. Normale prijzen. Gewoon goed voor elkaar..
Achterruit van mijn VW Touran super snel vervangen. Was amper thuis en alweer een telefoontje dat het voor elkaar was

.
Kres
Vervangen voorruit Honda Civic
Een zeer professioneel bedrijf waar netjes gewerkt word.
Zeer vakkundig te werk gegaan, alles zoals het hoort.
Een aanrader bij ruit reparaties!

Kite Freak